Studiul Online Leading Brands 2012

Posted on 02/04/2012

0


Cele mai vizibile branduri in online-ul romanesc din 4 industrii majore – auto, finante-banci, produse de ingrijire personala si telecom – au fost evidentiate in studiul „Online Leading Brands 2012”, realizat de Evensys in colaborare cu Gemius.

In urma studiului de anul acesta, Dacia, Ursus si Borsec au ocupat primele trei locuri, reprezentand cele mai populare si cele mai de incredere branduri romanesti, iar in topul celor mai prezente branduri pe Internet se afla Dacia, Borsec si eMag.

Dacia, Borsec si Ursus se regasesc de altfel atat in top 5 cele mai vizibile branduri pe Internet cat si in clasamentul celor mai populare 5 marci.

IFinante-Banci primele locuri sunt ocupate de ING, BCR si BRD, iar pentru Ingrijire Personala, podiumul este ocupat de Avon, Oriflame si Gillete.

Vodafone, Orange si Cosmote sunt liderii industriei Telecom, iar Mercedez Benz, BMW si Dacia sunt cei mai vizibil in online din industria Auto&Moto.

„Online Leading Brands este singurul studiu oferit public care evalueaza prezenta online a brandurilor, ale carui rezultate sunt de interes atat pentru marketeri cat si pentru companii. Se fac din ce in ce mai multe campanii in online, tocmai pentru ca brandul sa capete notorietate, si e important sa stim cum se vad acestea din perpectiva consumatorilor”, a declarat Cristian Manafu, managing partner, Evensys.

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 5 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera cinci domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

sursa: http://www.dailybusiness.ro/stiri-media-marketing/cele-mai-populare-branduri-din-online-ul-romanesc-74055/

Anunțuri
Etichetat: , ,
Posted in: Studii