“Increderea este balamaua usii spre succes”( Mary O’Hare Dumas)

Posted on 06/04/2012

0


De cate ori nu ati avut o idee si nu ati avut curaj sa va puneti pe treaba?
De cate ori nu ati renuntat la un vis sau o dorinta mai veche din lipsa de resurse, idei despre cum sa faceti, de unde sa va apucati si incotro sa o luati?
De multe ori avem o idee despre ce vrem sa facem si unde sa ajungem, dar nu stim cum sa incepem, ne oprim. Renuntam.
Curajul si increderea sunt resursele care ne parasesc in aceste situatii. In absenta uneia dintre ele, sau a amandurora, parasim drumul, ideea….abandonam.
Ni s-a intamplat de nenumarate ori sau inca ni se intampla tuturor.
Ce este de facut? Cum reusim sa ne mobilizam, sa trecem peste acest impact psihologic?
Nu este usor dar se poate.
Cum?
Prin oameni si de la oameni.
Da! Asculta-i pe oamenii care sunt deschisi sa iti povesteasca despre ei, despre succesul sau esecul lor, despre ce au facut sau vor sa faca.Povestile de viata, de camaraderie, de business, sunt niste exemple, niste sfaturi, niste resurse pentru noi.
Traim intr-o lume plina de posibilitati si resurse; de ce nu le folosim? Poate pentru ca nu le vedem, nu stim sa le cautam, sa le identificam…..
Haideti sa invatam impreuna! Sa invatam sa cautam, sa ascultam, sa impartasim, sa luam si sa dam! Sa invatam sa fim mai informati, mai increzatori, mai curajosi, mai buni!
Iar eu sunt cea care vrea sa faca primul pas in directia asta, prima care vrea sa invete si sa afle mai multe, atat pentru a deveni si mai buna in ceea ce fac dar pentru a impartasi si mai mult cu toti cei care vor sa stie si sa fie aici.
Puterea (cunoasterii) vien de la oameni si prin oameni.
Astfel de oameni, cu astfel de initiative si mai ales credinta ca totul se primeste si se daruieste, vei gasi si la 11even. (www.11even.ro).

Prin initiativele, proiectele, evenimente desfasurate, acesti oameni aduc informatiile, povestile, exemplele care te vor ajuta sa fii mai constient de tine si valoarea ta, de resursele pe care le ai, asadar, mai aproape de succes.
Seria de evenimente din 2012 este “Prezenta curajului si a bucuriei in viata noastra”.
Evenimentele se desfasoara intre 25-31 mai 2012 in mai multe orase.
Acceseaza site-ul lor si afla cand va fi un eveniment in orasul tau.
Pune balamaua usii tale spre succes!

Anunțuri
Posted in: Ne place