Oportunitati cu greutate

Posted on 06/04/2012

0


Daca esti pe punctul de a demara o afacere in mediul on line, daca ai un proiect si crezi in el, inscrie-l la ‘Arena ursilor” si ai sanse sa capeti finantare.Daca esti cel mai bun dintre cei buni, evident.
Arena Urşilor este un concurs antreprenoriat pentru proiecte online, un eveniment care se va desfăşura în mai multe etape, în care concurenţii vor primi ghidare, mentorship şi asistenţă în elaborarea planurilor de afaceri şi a previziunilor financiare.
Ce trebuie sa faci ?Daca vrei sa iti faci afacerea celebra, nu ai decat sa trimiti un plan de afaceri la evaluare@arenaurşilor.ro.
Cum se va desfasura?Evenimentul conţine o preselecţie de proiecte, din care, în urma jurizării vor fi alese cele 10 finaliste, cu care se va lucra pentru prezentarea lor optimă în cadrul concursului final,desfăşurat pe 8 iunie, la Braşov, în cadrul Festivalului de Internet.
Preselecţia proiectelor se face până pe 4 mai, iar concurenţii trebuie să transmită prin email: numele proiectului lor, motivând aplicabilitatea sa. Criteriile prin care acestea vor fi luate în considerare sunt argumentarea a trei elemente: ce îţi propui cu acest proiect, care sunt criteriile şi măsura succesului şi care sunt riscurile, dar şi cum le poţi controla. Juriul este format din 12 persoane, antreprenori cu peste cinci ani de experienţă în afaceri online.
Cele 10 proiecte alese pe data de 18 mai sunt calificate în concursul final şi timp de trei săptămâni vor primi suport pentru a se pregăti cât mai bine. Pe 8 iunie concurenţii vor primi un loc la standul numit «StartUps» în cadrul expoziţiei de Internet: InternetExpo, desfăşurată la Aula Universităţii Braşov.
Pentru confruntarea cu publicul, cei zece finalişti vor avea şase runde de 15 minute, faţă în faţă cu mentorii şi doar trei minute să convingă un juriu de «Urşi Investitori » că merită să îşi pună banii în afacerea lor.

Succes!
Sursa: http://www.cariereonline.ro

Anunțuri
Posted in: Ne place