Evenimente despre care ar fi bine sa stii

Posted on 10/04/2012

0


Daca nu chiar sa fii acolo!

Cand ? Unde? Ce?

 

 

Pe 16 mai 2012 in Bucuresti are loc editia a 2-a a seriei de evenimente internationale de business ”Cum sa fii convingator in business”, cu tema NEGOCIIND PENTRU VIATA SI BUSINESS.

De ce ai vrea sa participi?

Ca sa inveti mai multe despre negociere, despre cum sa rezolvi cat mai bine cu ajutorul tehnicilor de negociere ( verbale si non-verbale) situatiile conflictuale , de criza, din sfera de afaceri, dar si cea personala.
De la cine?
De la oameni care stiu foarte multe despre oameni, despre rezolvarea unor astfel de crize, care stapanesc tehnici de negociere incredibile, pe care le vor impartasi cu participantii la acest eveniment.
VIS- very important speakers – la acest eveniment sunt doi fosti agenti FBI, Gary Noesner si Joe Navarro.

Gary Noesner, fost Negociator Sef la FBI, va vorbi despre Negocierea in Situatii de Criza, Afaceri si in Viata cu exemple din experiența proprie de 30 de ani alaturi de FBI unde a format Departamentul de Negocieri.

Joe Navarro, fost Profiler Sef cu experienta de 25 de ani in FBI, insarcinat cu prinderea spionilor, va prezenta Arta negocierii non-verbale: Sfaturi practice pentru Afaceri si Viata. Aceasta va fi singura prezenta la un eveniment public in acest an in Europa al lui Joe Navarro.

Daca ti-a starnit interesul sau crezi ca este evenimentul pe care nu il poti rata, afla mai multe detalii pe http://www.convingatori-in-business.ro.

Reclame
Posted in: Evenimente