Antreprenoriat in industrii creative

Posted on 11/04/2012

0


Intrebare: Ce poate face o persoana talentata, creativa cu putin spirit antreprenorial, dar fara fonduri?
Raspuns: un business in una dintre industriile creative:)

INDUSTRIILE CREATIVE sunt acele industrii care îşi au originea în creativitatea, talentul şi măiestria indivizilor şi care au potențialul creării de locuri de muncă şi de a genera prosperitate prin producerea şi exploatarea creativității, muncii intelectuale şi a ideilor, adică a proprietății intelectuale(i). Ele includ unsprezece mari domenii economice:
1. advertising,
2. arhitectură,
3. arte și antichități,
4. meșteșuguri,
5. design,
6. modă,
7. film, video și fotografie,
8. software, jocuri și publishing electronic,
9. muzică și performing arts,
10. publishing,
11. televiziune și radio.
Datorita unui program foarte istet- Promovarea Antreprenoriatului in Industrii Creative- realizat si sutinut de oameni deosebiti, precum si institutii cu greutate -Fundatia Post-Privatizare in parteneriat cu ORICUM, S.C. GEA Strategy & Consulting SA, Centrul de Cercetare si Consultanta in Domeniul Culturii, S.C. M&C Strategy Development SRL, Universitatea Bucuresti si Universitatea de Arte “George Enescu” din Iasi- acum poate fi mai usor sa faci un business din ceea ce iti place si stii cel mai bines a faci.
Cu atat mai mult cu cat acest program este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 “Investeste in oameni!”, axa prioritara 3 “Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, domeniul major de interventie 3.1 “Promovarea culturii antreprenoriale”. Durata proiectului este de 30 luni.

Afla detalii despre program si informatii de mare ajutor pentru un antreprenor istet pe: . http://indcreative.postprivatizare.ro,  http://www.oricum.ro

Anunțuri
Posted in: Piata