Masinile second hand: o afacere profitabila

Posted on 05/06/2012

0


Masina?Nu vinde/ nu cumpara pana nu ai intrat pe autovit.ro

Suna a slogan ori a call to action dintr- o reclama? Ei bine, e doar un indemn la informare: informeaza- te inainte de a face un pas important, o alegere care implica mai mult decat un efort financiar, implica siguranta ta! O masina buna, inseamna o masina sigura; masina rulata, adica o masina second hand poate fi o masina buna.
As vrea sa vorbim despre alegerea unei masini: sa fie noua sau second hand?Nu ma declar o cunoscatoare, dar as vrea sa analizam impreuna avantajele si dezavantajele unei alegeri in favoarea masinii rulate versus masinii din showroom.
De ce da?
Pentru ca devalorizarea este mult mai mica; la o masina noua pierzi cateva mii de euro din secunda in care ai iesit din showroom. La una second hand procentul de devalorizare este mai mic. Poti achizitiona o marca buna de masina, cu km putini si an de fabricatie recent (2009, 2010) la un pret mai mult decat redus fata de cel din lista de pret a showroomului.
Ai sansa de a achizitiona un brand pe care altfel nu ti l- ai putea permite ( multi baieti cred ca se  regasesc in aceasta situatie- cati nu isi proiecteaza in adolescenta imaginea de peste ani, la volanul unei masini germane, un BMW , Mercedes sau alt bolid ?); o masina scumpa devenita astfel  accesibila.
Pentru ca poti alege : o marca germana, sau japoneza, ori poate una coreeana sau frantuzeasca.
Ai ce alege si de unde alege.
De ce nu?
Pentru ca nu ai siguranta provenientei, a kilometrajului….
Pentru ca ai putea tine la ideea de a avea doar lucruri noi: masini noi, case noi, idei noi….:)
Buun, daca optezi pentru o masina second hand,care sunt pasii? Ce poti face? Pai….prietenul „google e o optiune.
Tastam masina second hand si…..varinate multiple, iar locul indicat, printre primele variante, va fi vestitul targ de masini bucurestean Autovit.
Autovit este mai mult decat un targ de masini, este un brand si mai mult decat atat, un business de success.
De multe ori m- am intrebat cat din businessul de masini  a facut din acest loc un brand sau cat din puterea brandului autovit.ro sau simplu, Autovit, te aduc in locul acesta.
Dar, despre brandul Autovit, intr-o postare viitoare.
Sunt multe lucruri interesante de analizat, iar acum vorbeam despre alegerea unei masini: nou vs second. Asa ca nu as vrea sa divagam….ca de spus as spune si de intrebat v- as mai intreba:)!
Succes in alegerile voastre!

Anunțuri
Posted in: Diverse