Musette sau Christelen B ?

Posted on 29/08/2012

1


Oricare ar fi optiunea, calitatea, confortul si designul  sunt asigurate.Asta pentru ca in spatele ambelor branduri sta un singur nume: Cristina Bâtlan.

Cristina Batlan sau „doamna Musette” a fondat businessul cu pantofi şi genţi Musette în urmă cu circa două decenii, când avea doar 18 ani şi era studentă la Facultatea de Drept. Când a lansat Musette, Cristina Bâtlan nu avea experienţa conducerii unui business pentru că nu avusese niciodată niciun fel de serviciu.

A început iniţial un business cu ţesături, pe care l-a dezvoltat sub brandul Musette timp de aproape un deceniu. În 2000 familia Bâtlan decide să deschidă o fabrică de pielărie şi să treacă la o nouă etapă. Acum Musette deţine două fabrici pe piaţa locală, unde produce peste 60.000 de pantofi şi genţi per colecţie, în condiţiile în care există două colecţii de bază şi două colecţii pronto-moda (cu un număr redus de produse) pe an, precum şi colecţii pentru evenimente speciale. Produsele realizate în România sunt vândute atât pe piaţa locală în cele 12 magazine existente, cât şi în străinătate, în SUA, Ungaria, Luxemburg, Israel şi Bulgaria. Planurile Cristinei Bâtlan nu se opresc însă aici. Aşa cum declara în urmă cu câteva luni, planul pe termen lung este deschidă 300 de magazine Musette în mai multe colţuri ale lumii.

In spatele femeii de afaceri de success, sta o persoana sensibila, deschisa si dornica sa impartasasca din experienta ei de business dar si de viata, sa povesteasca despre lucruri dragi ei. Astfel am putu afla ca nu se prea leaga de lucruri, iar singurele obiecte de suflet sunt două sfeșnice din argint  pe care le-a primit de la părinții săi ca dar de nuntă și un tablou miniatură cadou de la bunica ei (pe care aceasta l-a primit la rândul său, când era copil). La care ar mai adauga  cele două colaje și o broscuță țestoasă, realizate de fiul său.
Puștoaică fiind, prefera pantalonii, dar în prezent rochiile și fustele ocupă cel mai mult loc în dulap. Designerii preferați sunt Rick Owens, Dries Van Noten, Haider Ackermann, Anne Demeulemeester, brandul Rozalb de Mura și Lucian Broscățean. Dintre casele de modă cu tradiție, Lanvin, oricând!
Orașul în care se simte ca acasă este Parisul, unde va pleca din ce în ce mai des, mai ales pentru că pantofii Christelen B. se gasesc aici pentru For Jean Paul Barriolle la Bon Marche.
Altfel, cea mai mare relaxare a Cristinei este să stea în grădină împreună cu fiul și cu soțul său, să citească o carte bună și să râdă cu poftă .

 

 (surse: www.businessmagazin.ro, www.tango.ro  )

Reclame
Posted in: Ne place