Bani din joaca sau joaca =bani?

Posted on 31/10/2012

0


Pentru unii dintre noi ( voi) niciuna dintre variante nu pare viabila…cum sa castigi bani jucandu-te sau cum sa echivlezi banii cu joaca? Ei bine, pentru pasionatii de jocuri pe calculator, de fapt, pentru cei mai buni dintre ei, banii vin prin joaca.Este o alta metoda de a imbina pasiunea cu eficienta, de a muncii cu drag si pentru ceva ce te defineste.

Cei mai buni gameri (specialişti ai jocurilor pe calculator, n. red.) din România sunt angajaţi de echipe internaţionale, primesc salariu şi sunt trimişi la stagii de pregătire în Coreea de Sud şi concursuri în întreaga lume.

În 2012 s-au organizat concursuri de sporturi electro­nice (termen umbrelă care reuneşte jocurile electronice în context competiţional – n. red.) cu premii de 15 mil. dolari. România are o prezenţă foarte pu­ter­nică în comunitatea de jocuri online, mai ales la jocurile individuale, însă la jocurile de echipă nu excelează.

Avem si o liga : Liga gamerilor din România (PGL), care are circa 3.000 de membri cotizanţi, organi­zează perio­dic concursuri la care premiile constau în sume de bani sau ocazia de a merge mai departe la concursuri interna­ţionale.

Deci, ce mai asteptati? La joaca!

Reclame
Posted in: Diverse